sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Viikonloppu reissu

Eilen pakkasimme kimpsut ja kampsut kasaan ja suuntasimme talolle ihmettelemään. 
Alku päivän olimme pyörineet eri kaupoissa tuhlaamassa taas omaisuuden ja keräilemässä kaikkea tarpeellista rompetta saunaa ja pirttiäkin varten. Bauhaussista kävimme ostamassa ulkohuussiin uuden styroksisen istuinrenkaan, kompostiherätettä ja kuiviketta sekä kuivikkeen säilytysastian. (Enpä olisi koskaan uskonut sellaisiakaan ostavani.. =) ) Lisäksi löysin sieltä aivan ihanan kastelukannun joka oli pakko saada!


Nyt siis huussiakin uskaltaa vihdoin käyttää kun sen sai kunnolla siivottua. Vielä olisi tarkoitus sitä hiukan "sisustaa" kunhan tässä ehtii.


Bauhaussin jälkeen suuntasimme Biltemaan josta mukaamme tarttui ilmalla täytettävä patja, sähköpumppu sekä pari vesikanisteria. Olimme tyytyväisiä, että tuo patja osui silmiimme, vaikkemme sellaisen hankkimista olletkaan suunnitelleet, mutta se oli todella kätevä jo ihan kuljettamisen kannalta ja siinä oli yllättävänkin mukava nukkua. Llisäksi se on tulevaisuudessa hyvä vieraspatja jonka saa säilytettyä pienessä tilassa. =)

Nurkassa oli sopiva kolo yösijalle.
Tyydyimme vähän huonompiin lakanoihin,
 ja jätimme uudet kirsikkalakanat odottamaan varsinaista muuttoa. =)

Kauppareissun lopuksi, poikkesimme vielä Prismaan ostamaan 40l vesisaavin, pari ämpäriä, pesuvatia ja kuuppaa sekä kärpäslätkän. 

Alunperin olimme ajatelleet, että jätämme yöpymisen ja saunan lämmityksenkin toiseen kertaan, mutta illan mittaa innostuimme kuitenkin toteuttamaan molemmat suunnitelmat, ja niimpä huristelimme vielä huoltoasemalle tankkaamaan ruokavarastoa sekä hakemaan pari kynttilää saunaa varten. 
Saunan lämmitys oli melko pikaista puuhaa, mutta saunomassa viihdyimmekin sitten hyvän tovin. Sauna oli aivan ihana, ja niin oli myös se olo sen jälkeen. <3 Sellaista puhtauden ja rentoutumisen tunnetta ei saa koskaan sähkösaunassa. Ja sen jälkeen maistui kyllä unikin makealta.


Tänään nautimme aamukahvit pullan kera ja välipalaksi grillasimme vähän makkaraa.


Remonttihommat jätimme tältä viikonlopulta väliin ja keskityimme lähinnä rentoutumiseen. Ja se kyllä kannattikin, sillä nyt tuntuu kuin olisi käynyt jollakin pidemmälläkin reissulla. Aivan ihana vkonloppu on takana!  <3 
Remppahommat kuitenkin jatkuvat heti huomenna kun mies menee irroittelemaan loppuja levyjä keittiön seinistä. Alustava keittiö suunnitelmammekin on muuten valmis, ja nyt ei millään malttaisi odottaa että sen näkisi ihan livenä. Kiitos ihanalle serkulleni mallin suunnittelusta! =) Saamme täydellisen keittiön pikkutaloomme. 


2 kommenttia:

  1. Kylläpä on söpönen huussi. Muutenkin näyttää jo koko talo kodikkaalta ja viihtyisältä mukaanlukien sauna.

    t. äitiliini

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä siellä alkaa jo viihtyä.

    VastaaPoista