sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Ensimmäiset kaffeet

Tänään kävimme Tiihalassa keittelemässä ensimmäiset kahvit vieraille, ja hyvältähän tuo maistui. Aurinko lämmitti mukavasti ja räystäistä tippui vesi. Raivasimme myös vihdoin jonkunlaisen polun ulkorakennukseen ja sieltä löytyi kuivakäymälän sekä puuliiterin lisäksi valtava heinälato, puolillaan heinäpaaleja ja kaikkea muuta rompetta, kuten vanhoja jääkappeja, helloja, tuoleja jne. Puuliiteristä löytyi mukavasti polttopuita ensi tarpeisiin.


Väliaikaisena keittiönämme toimii nyt olohuone. Sinne mahtuu vielä mukavasti patjakin yhteen nurkkaan, jotta voimme jollain kohtaa alkaa viettämään viikonloppuisin öitä remontin keskellä. =) Sitten on mukavampi kun ei tarvitse kulkea autolla edes takaisin vaan saa jatkaa suoraan aamulla siitä mihin on illalla jäänyt. Niin ja tietenkin päästään sitten lämmittelemään puu saunaa. <3 Kunhan vaan mökki ja ilmat vielä vähän lämpenevät. Ei millään malttaisi enää odottaa.



Mukavastihan tuo kyllä alkaakin lämmetä, sisällä tarkeni jo hyvin ilman takkia. Rakennuslämmittimet jäivät vielä puhaltelemaan olohuoneeseen ja keittiöön.



Hauskana yllätyksenä mies oli muistanut minua, ja ostanut ikioman työkalun, ihanan tyttövasaran. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti