perjantai 11. maaliskuuta 2011

Valoa ja lämpöä

Poikkesimme miehen ja koirien kanssa viemässä Tiihalaan rakennuslämmittimen ja laittamassa muutaman patterin päälle, jotta talo alkaisi pikkuhiljaa lämmetä oltuaan syksystä asti kylmillään. Huomenna saammekin sinne lainaksi vielä toisen lämmittimen, joten hyvällä tuurilla muurit keräävät itseensä vähän lämpöä ja voimme päästä jo viikon kuluttua lämmittelemään takkoja.

Nyt kun sähköt oli taas kytketty ja saimme ensimmäistä kertaa valot päälle (lammppujakin löytyi onneksi makuuhuonetta lukuunottamatta joka huoneesta), koimme melkoisen ahaa elämyksen. Talo näytti yhtäkkiä niin kodikkaalta ja tunnelma oli lämpöinen, jotenkin jännästi koko paikka sai aivan uuden ilmeen. Kun ulkona alkoi hämärtää, niin kävimme pihasta kurkistelemassa kuinka kutsuvalta valot näyttivät tulevan kotimme ikkunoissa. =) Ihanaa!! 

Keittiötä mittailimme hieman lisää, ja suunnittelimme tulevia kaapistoja. Taisimme ihan päästä jonkinlaiseen lopputulokseenkin asiasta. =) Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että remontti alkaa juurikin keittiöstä, sen seinistä ja lattioista ja mies uhkailikin alkavansa heti huomenna repiä niitä seiniä auki. Nuista seinistä onkin paljolti kiinni tulevan remontin kulku ja meidän muuttopäivämme, jos korjailtavaa löytyy niin projektia onkin yhtäkkiä vähän enemmän. Kylpyhuone saa odotella lähemmäs kesää, sillä verantaa täytyy todennäköisesti ihan kunnolla purkaa ja rakentaa uudestaan, että siitä saadaan kerralla hyvä ja kestävä.

Seuraavaksi pihaan olisi kiva saada roskalava, jonne saisimme alkaa heitellä kaikkea turhaa rojua ja ei poltettavaa jätettä. Olohuoneeseen taas pitäisi siirrellä ruokapöytä ja jääkaappi, jotta saamme loihdittua siitä väliaikaisen "kahvihuoneen".
Nyt tuntuu kyllä mukavalta kun asiat alkavat hiljalleen hieman hahmottua.


Pistin taas asiat ilmeisesti tärkeysjärjestykseen koska sisustuksesta innostuneena, ehdin jo tilailla meille uutta kotia varten niinkin tärkeät tarvikkeet kuin uudet lakanat ja kylpypyyhkeet. =) 
Olen ihan hulluna kirsikka kuosiin, enkä mitenkään voinut vastustaa kun löysin nuo H&M home osiosta. Ja sitäpaitsi minusta on ihanaa ajatella, että sitten joskus saadaan siellä nukkua ensimmäinen yö nuissa lakanoissa. Pyyhkeet pääsevätkin puolestaan kylpyhuoneen naulaan roikkumaan,  kunhan kyseinen huone joskus tulevaisuudessa valmistuu. =)Tämän kertaisesta reissusta jäi todella hyvä mieli ja vähän kurjalta tuntui taas sulkea mökin ovet. Pois lähtiessä huokaisinkin vielä, että
"Voi kun asuisimme jo täällä!". =)


(kuvat täältä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti