tiistai 24. toukokuuta 2011

Verhot ja verhotangot

Eilen poikkesin Ikeassa ostoksilla ja toin mukanani mm. olohuoneen verhotangot. Hinta ei päätä huimannut, mutta laatu oli yllättävänkin hyvä. Illalla, tai paremminkin yöllä saunan jälkeen sitten kiipeilimme tikkailla ja asensimme tangot ja uudet verhot kahteen ikkunaan. Yksi ikkunoista sai jäädä odottamaan sillä sen puolen seinä pitäisi vielä ensin tapetoida.
Violetit syreenit kukkivat juuri parahiksi ikkunan takana,
joten se sopii oikein nätisti näihin violetteihin verhoihin.


Hirveä muutto rumpa on menossa, ja aika mukavasti olemme päässeet vauhtiin tavaroiden kuskaamisessa. Ei tarvitse enää loppujen lopuksi montaa reissua tehdä, mitä nyt sitten huonekaluja hakiessa joutuu varmaankin pariin kertaan käymään. Vaikeeta tästä tekee juuri se kun ei vielä ole mitään mihin purkaa vaatteita ja kaikkea muuta pikkukrääsää, kyllä kaapit vaan on mukavia olla olemassa. ;)

6 kommenttia:

 1. Kylläpä teillä on sievää!!
  t. Johanna

  VastaaPoista
 2. Kiitos, nyt on taas vähän erinäköistä kun alkaa olla huonekalut paikoillaan ja tavaraa niin hirveesti. Mutta eiköhän tää ahtaus kesän aikana helpota, kodikasta täällä silti on. =) Laitan uusia kuvia taas kun flunssaltani jaksan.

  VastaaPoista
 3. ihana seurata teijän projektia! :) tulee kyllä ihana talo!

  VastaaPoista
 4. On tosi mukavaa kuulla, että niinkin moni jaksaa käydä täällä seurailemassa. =) On tää kyllä mukavaa kun pikkuhiljaa aina tulee jotain muutosta johonkin vaikka urakkaa paljon onkin. <3 Kun yks juttu onnistuu niin siitä saa aina lisää uskoo seuraavaan.

  VastaaPoista
 5. Tämä on kyllä hurjan ihana :) Minäkin tätä seurailen, vaikken aina jaksakaan kommentoida. Pitää koittaa kesän aikana nähdä <3
  -Maria

  VastaaPoista
 6. Kiitos Maria! =) Ehdottomasti koitetaan nähdä, edellis kerrasta on jo ihan liikaa aikaa! <3

  VastaaPoista