sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Kävelyretki rantaan

Saimme jälleen kerran viettää viikonlopun maalla nauttien lämmöstä ja kesäisestä ilmasta. On mukavaa seurata kun kaikki alkaa pikkuhiljaa vihertää ja kurkkia mitä kaikkea kukkapenkeistä alkaa työntyä esiin. 
Kolmisen viikkoa ja olisi vihdoin se onnellinen päivä jolloin pakkaamme kimpsumme ja kampsumme ja jätämme hyvästit tälle betoniviidakolle. Siitä alkaa myös parin kuukauden vessaton ja vesijohdoton aikakausi, joten juurikin mietiskelin kuinka oudolta mahtaa tuntua sitten kun vihdoin saamme mökkiimme sisävessan. Onneksi tuo ulkohuussin käyttö ei enää tunnu niin jännittävältä kuin alkuun vaan siihen sekä saunan vesillä lutraamiseen alkaa jo olla tottunut. Ainut mihin en tunne kykeneväni on tuo ulko-huussin tyhjennyt, mutta mies lupautui sen tekemään. =)

Projektia riittää, paljon pitäisi vielä ennen muuttoa saada aikaiseksi ja yksi olisi se meidän ikuisuusprojektimme, eli olohuoneen tapetointi joka on edelleen tekemättä. Nyt sentäs reipastuimme niin paljon, että saimme valkoista tapettia ja tapetointi välineet hommattua. Ensi viikolla saadaan vielä hieno kuvio tapetti jota tulee ainakin yhteen seinään ja sitten on ihan pakko ryhtyä tuumasta toimeen. 


Tänään lähdimme paremmin tutustumaan lähiympäristöömme ja kävelimme ihan lähellä olevalle venerannalle. Maisemat olivat upeat, joskin kännykkä kamerani ei oikein tehnyt niille oikeutta enkä saanut myöskään kuvattua järvessä uiskentelevaa joutsenta. Isompi koiristamme innostui jo kastamaan talviturkkinsa ja pienempikin kahlaili rannassa. Ihanaa kun tulee oikein lämmin ja ranta on noin lähellä, pääsee koiriakin uittamaan vaikka useamman kerran päivässä. <3

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanalla paikalla kyllä teidän kotinne :)

    VastaaPoista
  2. On, en edes ennen tota lenkkiä ollu ihan ymmärtäny kuinka lähellä tuo järvi tuossa tosiaan on. =) Kunnon helteitä odotellessa.. ;)

    VastaaPoista