keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Löpinöitä

Tämän viikon vietimme maalla tähän iltaan asti, ja tuli kyllä nautittua joka hetkestä. Pääsin myös testailemaan tulevaa työmatkaani ja eri reittejä joista sitten yksi osoittautuikin selvästi kätevimmäksi. =) Nyt alkaa olla toinen jalka jo niin tukevasti Kangasalan puolella, että vaikka varsinainen muutto päivä on reilun viikon päästä, niin tuskinpa vietämme täällä betonikuutiossa enää näitä paria yötä enempää aikaa, muuta kuin sitten pakkaamisen merkeissä. Yllättävää on ollut, kuinka vähän sitä kaupunkilaisena kaipaa juoksevaa vettä, suihkua ja posliinipyttyä. Talvella asia olisi toki varmasti toisin, mutta ei niitä näin kesällä kyllä osaa kaivata. Tietenkin minulla on se hyvä puoli, että pääsen töissä aina nauttimaan pienen hetken "luksuksesta". 
Valkoiset syreenit kukkivat jo kauniisti.
Meidän pihassa onkin monta valtavaa syreenipuuta,
ja ne ovat kyllä upeita.
Tänään mies taas urakoi kunnolla kun hän puhalsi ystävänsä kanssa eristeet keittiön lattiaan. Homma oli ihan extra pölyistä, mutta loppujen lopuksi vissiin nopeaa ja tuo ekovilla oli siitä hyvää ettei se alkanut kutittaa iholla. Kuvaa en tietenkään muistanut pölyävästä keittiön lattiasta ottaa, ja seuraavan kerran kun pääsen paikan päälle on eristeiden päällä jo varmaankin ilmansulkupaperi, joten tuo vaihe jäi nyt tallentamatta, mutta eipä kai siitä sen suurempaa haittaa ole vaikkei ihan kaikkea kuvaisikaan. =)
Eilen pääsimme myös yhden seinän verran tapetoimisen makuun, ja vaikka sekin homma oli suhteellisen nopeaa niin päätimme, että tuo on kyllä tasan ainoa huone minkä tapetoimme, sen verran hermot joutuivat koetukselle. On se maalaaminen vaan niiin paljon mukavampaa puuhaa. 
Tälläistä leipälaatikkoa haeskelin jonkun aikaa ja tänään se tarttui
vihdoin käteeni Kangasalan keskustassa sijaitsevasta ihanasta
pikku-putiikista nimeltään Nyssäkkä. 
Shoppailin myös verhot olohuoneeseen kun löysin Kodin-ykkösestä alennuksesta kivat, ja tulin siihen tulokseen, että tulevat paljon halvemmaksi kuin, että olisin itse ostanut kankaan ja ommellut. Laitan verhoista kuvaa sitten kun saan ne ikkunaan.
Nyt siis pari yötä poissa maalta, ja sitten taas takaisin sinne. Viikonloppua vietetäänkin varmaan Kangasalan markkinoiden merkeissä, pitkästä aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti