torstai 26. huhtikuuta 2012

Muutoksia

Kotimme alkaa saada kovaan tahtiin uutta ilmettä. Itseä vain ärsyttää laittaa kuvia jos vielä puuttuu yhtä sun toista pientä, mutta laitetaan nyt edes jonkunmoisia kuvia. Lisää ilmaantuu varmaan tässä aina pikkuhiljaa. =) 

Eteisen oviin vaihdettiin viininpunaiset verhot ja ompelin jäljellä olevasta ralliruutu kankaasta uuden kapan sekä verhojen pidikkeet. Verhot siirtyvät todennäköisesti ovien toiselle puolelle, kunhan veranta on valmis. Ja muutenkin nuo viininpunaiset verhot vaihtuvat varmaankin kesän tullessa vielä johonkin vähän kevyempään versioon.
Rock, rock ;)

Verhojen jälkeen ruutukangasta jäi pieni pala, josta päätin sitten ommella  "yö-pöydälle" liinan.  Samankuosisten tyynyjen kaveriksi sopi kivasti.

Ruokapöydän siirryttyä keittiöön saimme hieman lisää tilaa.


Sain vihdoin oman rakkaan työpöytäni takaisin. :) Pöydän viereen on tulossa vielä samaa sarjaa oleva kapea kirjahylly ja tuon valkoisen lipaston päälle tulee se viime kesänä maalaamani valkoinen hyllykkö.

Pöytä paikallaan.

Ja vielä pari huonoa työmatkalla napattua kännykkä kuvaa joutsenista ja hanhista, joita täällä on tällä hetkellä ihan hervottomat määrät (samoin on kyllä lokkejakin, mutta jätin niiden kuvaamisen nyt väliin ;) ). Joutsenet eivät muuten ole niitä kaikkein hiljaisempia lintuja, pitävät ihan järkyttävää meteliä.

Nuo valkoiset pisteet ovat siis niitä lintuja. =)
2 kommenttia:

  1. Hyvin sopii toi ralliruutu noihin punaisiin verhoihin. Tuo kivaa piristettä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ommellessa vähän jännitti, että onko liian rajut, mutta tykkään niistä kyllä nyt ihan hirveesti. :)

    VastaaPoista