lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kyllä vielä henki pihisee..

Vaikka hiljaiseloa onkin vietetty täällä blogin puolella. Ei oikein ole ollut tänne nyt mitään kerrottavaa sen kummemmin, mutta asia varmaan muuttuu taas kun kesää kohden tässä mennään. 

Tällä hetkellä ilma on harmaa ja sateinen, yhtään ei kyllä keväältä tunnu. Lumet alkavat väistyä ja piha on taas sellaista kuravelliä, että ihan hirvittää.

Moni on kysellyt, että eikö teillä vieläkään ole sisävessaa ja miten olemme selvinneet koko talven ilman. :D Hyvinhän me ollemme selvinneet, eipä tuo sisävessa niin kovin vanha keksintö lopultakaan ole, etteikö ilman sitä pärjäisi. Nooh, en valehtele etteikö sitä posliinipyttyä olisi välillä kaivannut kovastikkin, mutta niin se aika vain rientää, että humpsis ja talvi onkin ohi. 
Ainoa takapakki oikeastaan tuon vessan suhteen tapahtui vasta pari viikkoa takaperin kun herra sää päätti ryöpsäyttää kunnon takatalven. Lunta senkun tulla tuprutti ja kun tuon myräkän jälkeen avasin huussin oven niin se näytti enemmänkin iglulta, kaikki lumi oli nimittäin satanut sinne sisälle. Jälkikäteen harmitti kun en huomannut kuvata tuota tapausta vaan nappasin heti harjan ja lapion käteeni ja aloin siivota lumia pois. =)) Vaikka eipä tuonkaan tapahtuman jälkeen lopulta voinut kuin nauraa.

Tällä hetkellä tuo kura nyt enemmänkin harmittaa, saisi kuivua pois ja aurinko saisi ruveta kunnolla porottamaan. Miehen mukaan meidän kaivokin on nyt niin piripintaan täynnä vettä, että sitä pitäisi tyhjentää jotta vesi mahtuisi valumaan sinne ja pihakin pääsisi kuivumaan. Syksyllä tuo samainen kaivo oli vielä aivan tyhjillään.

Pistänpä tähän perään muutaman kuvan vielä, meidän "tyttö" pirtistä. 
(meillä alkaa olla niin paljon tyttövärejä, että mies aina kiittelee mustan nahkasohvansa olemassaoloa.  =) )

Uudet kirsikka tyynyt H&M:mältä. Tykkäääään!! <3

Verhot on vähän miten sattuu, mutta ne ei tahdo kuosissaan pysyä kun koiruudet päivystää yleensä ikkunan vieressä.


Matto Ikeasta.

Ikea kello. Tik tak..

Ja yksi poika kuva ;)
Keittiön tiskinurkkauksen laatoituksen saumausta.
 Ja koira kuva.
Ella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti