maanantai 30. tammikuuta 2012

Keittiön työtasojen välitilat

Välitilojen materiaaliksi valitsimme Rautiasta harmaan puukuosisen laminaatin (kulmakaappia lukuunottamatta, joka jää hirsipaneelille). Kuosi oli jälleen onnistunut valinta ja niinpä tässä taas pari kuvaa teille nähtäväksi. Valitettavasti tuo harmaa ei ole yhtään edukseen valokuvassa, joten se jää nyt näissä aika vaisuksi. Huuvan molemmin puolin on tulossa kaksi avohyllyä, jotka mies askarteli samasta liimalevystä kuin muutkin tasot ja minä niitä äskettäin petsailin jo mustamarjalla, vielä lakka päälle niin pääsevät seinään. :)
Niin, ja kodinkoneetkin on nyt sitten tilattu! Törmäsimme Gigantissa hyvään paketti tarjoukseen ja päädyimme nyt sitten kuitenkin tilaamaan kaikki kerralla (jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, uuni ja astianpesukone). 
Vajaan kolmen viikkon kuluttua pitäisi olla kotiin kuljetus päivä. Kun nyt vielä Vattenffalin sähkömiehet ehtisivät viikkojen odottelumme jälkeen paikalle niin saataisiin sähköt lopulliseen kuosiinsa, ja näin ollen kodinkoneet niiden saapuessa asennettua heti paikoilleen.

Sisustus kampettakin tuli vähän viikonloppuna haalittua mm Kodin ykkösestä ja Ikeasta. Suurimmat shoppailut olivat keittiötä varten, mutta myös pirttimme, jota muutenkin on pikkuisen "uudistettu" sai vielä pientä lisä piristystä osakseen.
Joista yksi tässä.


Aitoa lampaan taljaa en vielä raaskinut ostaa, mutta tekotalja kelpasi hyvin tälle pikku-neidille sohvalle lämmikkeeksi, reppana kun taas palelee niin hirmuisesti näillä paukku pakkasilla. Kääntöpuolella olevien pienten muovinystyröiden avulla talja pysyy kätevästi paikallaan sohvan päällä.
Loput uudistukset jääköönkin ensi kertaan.

2 kommenttia:

  1. Kyllä on nättiä... Erityisesti tykkään noista vetimistä.
    T.Johanna

    VastaaPoista
  2. Kiitos =) Uusia kuviakin olisi jo kun vaan saisi aikaiseksi latailla ne koneelle ja tänne.

    VastaaPoista