sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kuulumisia

Näin aluksi täytyy hiukan pahoitella, että blogin kirjoittelu on ollut hiljaisempaa. Tämä johtunee kuitenkin suurelta osin siitä, että nyt kun olemme onnellisesti kotiutuneet tänne maalle niin tuo remppakuume on vähän hiipunut, suomeksi sanottuna olemme siis hiukan ehkä laiskotelleet ja viettäneet "kesälomaa" kodin kunnostuksen saralla. Menneellä viikolla kuitenkin löysimme taas uutta potkua, ehkäpä juuri tuon "lepäilyn" ansiosta ja saimme hommattua yhtä jos toistakin uutta ja mies sai myös keittiön lattian hyvään kuosiin.Mäntylankut on nyt hiottu, petsattu (värinä mustamarja), lakattu x 2, taas hiottu ja vielä lakattu, tarkoitus olisi vetää vielä yksi lakkakerros jotta se olisi tarpeeksi vahva, ihan koirien kynsiäkin ajatellen.
Kunhan nyt joskus saamme tuon keittiön suhteellisen hyvää kuosiin niin päätimme makuuhuone rempan sijaan aloittaa kylpyhuoneen askartelun kuistille, se on nyt kuitenkin tärkeysjärjestyksessä heti seuraava koska makuuhuoneelle meillä ei tällähetkellä ole mitään kovin huutavaa tarvetta. Sen sijaan sisävessa ja suihku, pyykinpesukoneesta puhumattakaan ovat melko ehdottomat ennen lumen tuloa.

Mainosten selalailu tuotti tulosta ja terassimme on kutakuinkin valmis, sillä Jyskistä meille löytyi juuri oikeanlainen paviljonki sille suojaksi. Ja mikäpä sen alla on nyt istuskellessa ja nautiskellessa ihanasta kesästä ja maaseudusta. Lopputulos oli niin kodikas, että ei sellaista osannut edes toivoa. =)


Terassilla olevan penkin kannen hioimme ja maalasimme uudelleen valkoiseksi, siitä tuli ihan siisti ja nyt siinä kelpaa istuakkin taas.


Viikonloppuna vietimme myös miehen syntymäpäiviä ja meillä poikkesi täällä jokunen vieraskin kakku kahveilla. Oli mukavaa juoda kahvit vaihteeksi ulkona, varsinkin kun ilma oli aurinkoinen ja lämmin. 


Terassin pöydälle kävin Perjantaina poimimassa kimpun luonnonkukkia. Kukat ovat olleet ihmeen kestäviä sillä kimppu on vieläkin kuin vasta poimittu.


Miehen äiti toi lahjaksi tuollaisen todella kauniin Clematis köynnöksen, siitä tulikin heti ehdoton suosikkini pihassamme kasvavien kukkien joukosta. Ihan mielettömän nätti. <3 


Mummultani saadut samettiruusut kukkivat nyt myös parhaimmillaan. Nekin ovat kyllä kauniita. 


Makuuhuonetta odottelevat vanhat tikapuut pääsivät nyt väliaikaisesti nojailemaan omenapuuhumme, kivat ne kyllä sitäkin vasten ovat. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti